Tuşba Belediyesi’nden ekolojik yaşam vurgusu 24 Ekim 2026, 16:36
Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları ve belediye meclis üyeleri, 15 Temmuz Parkı’nda ağaç dikimi gerçekleştirdi. Ekolojik belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Tuşba Belediyesi, doğanın korunması ve yeşil alanların artırılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ile Ümit Keser ve meclis üyelerinin katılımıyla 15 Temmuz Parkı'nda gerçekleştirilen ağaç dikimiyle, ilçede yeşil alanların çoğaltılması ve doğayla uyumlu bir yaşamın güçlendirilmesi hedefleniyor. Ekolojik dengeyi gözeten belediyecilik anlayışı doğrultusunda gerçekleştirilen çalışma, doğanın korunmasının yanı sıra gelecek yaşanabilir bir kent yaratmanın önemini de ortaya koyuyor.
Eşbaşkanlar: Tüm canlıların yaşam hakkını savunuyoruz
Ağaç dikimine katılan Eşbaşkanlar Akkoş ve Keser, doğanın korunmasının yalnızca çevre düzenlemesiyle sınırlı olmadığını, yaşamın bütün alanlarını kapsayan bir sorumluluk olduğunu belirtti.
Eşbaşkanlar, “Ekolojik belediyecilik anlayışımız doğrultusunda doğayla uyumlu bir yaşamı esas alıyoruz. Ağaçların ve yeşil alanların artırılması, kentimizin geleceği ve halkımızın yaşam kalitesi açısından büyük önem taşıyor. Doğayı korumak, suyu, toprağı ve tüm canlıların yaşam hakkını savunmak ortak sorumluluğumuzdur. Daha yeşil, daha yaşanabilir ve doğayla barışık bir kent için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi’nden ekolojik yaşam vurgusu
24 Ekim 2026, 16:36 -
Tuşba’da asfalt çalışmaları sürüyor: Hedef 40 bin ton
22 Ekim 2026, 14:30 -
Tuşba’da yol çalışmaları sürüyor: İstasyon Mahallesi’nde asfalt serimi başladı
21 Ekim 2026, 14:43 -
Eşbaşkanların incelediği okul yolunda çalışmalar tamamlandı, halk memnun
20 Ekim 2026, 17:46 -
Tuşba’da Van Gölü’nün korunması için ortak mücadele çağrısı
20 Ekim 2026, 00:20 -
Akköprü Mahallesi'nde daha önce açılan okul yolunda asfalt serimi de tamamlandı
19 Ekim 2026, 19:45 -
Tuşba’da halk buluşmaları devam ediyor
19 Ekim 2026, 09:32 -
Kadınlar el emeğiyle süs eşyası üretiyor
16 Ekim 2026, 15:38 -
Tuşba Belediyesi’nde mali yönetimde yeni dönem: BKMYBS sistemine geçiş başladı
15 Ekim 2026, 09:56 -
Tuşba Belediyesi Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde asfalt serimine başladı
14 Ekim 2026, 15:14






