Tuşba’da asfalt çalışması: 'Bu hizmet Büyükşehir Eşbaşkanlarımızın hizmetidir' 20 Ağustos 2026, 08:49
Tuşba Belediyesi tarafından Seyrantepe Mahallesi’nde başlatılan asfalt serim çalışmaları devam ediyor. Mahallede yürütülen çalışmalar kapsamında ihtiyaç duyulan sokaklarda asfalt serimi gerçekleştiriliyor.
Çalışmaları, DEM Parti İl Eşbaşkanı Veysi Dilekçi, DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, DEM Parti Tuşba ilçe eşbaşkanları Hacer Orhan ile Refik Çidal, Eşbaşkan Yardımcısı Mesut Bozkurt, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri yerinde inceledi. Çalışmaları yerinde inceleyen heyet, mahalle sakinleri ve saha emekçileriyle de bir araya geldi.
'Halkımıza söz verdiğimiz gibi hizmetlerimize devam ediyoruz'
Eşbaşkan Hanım Akkoş, hizmetlerin halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda sürdürüldüğünü belirtti. Akkoş, “Tuşba Belediyesi olarak Seyrantepe Mahallesi’nde asfalt serimine başladık. Halkımıza söz verdiğimiz gibi hizmetlerimize devam ediyoruz. Seyrantepe'deki çalışmanın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Halkımızla beraber bu kararı aldık. Sokak sokak gezerek, halkımıza danışarak hizmet ürettik ve üretmeye devam edeceğiz,” dedi.
'Büyükşehir Belediyemize kayyım atayarak bu halka zulmettiler'
Çalışmaların kısıtlı imkânlarla gerçekleştirildiğine dikkat çeken Keser, ekonomik koşullara rağmen asfalt çalışmalarını hayata geçirdiklerini belirtti. Keser, “Geçen yıl topladığımız küçük küçük kaynaklarla, ekonomik koşullara rağmen bu yıl asfaltı halkımızın hizmetine getirdik. Biliniyor ki bizim en büyük desteğimiz ve gücümüz Büyükşehir Belediyemizdi. Büyükşehir Belediyemize kayyım atayarak bu halka zulmettiler. Biz onların her adımda bizden aldıklarını bu halkın huzurunda yeniden vermeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.
Yapılan çalışmanın Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan'ın dayanışma içerisinde yürütülen hizmet anlayışının bir parçası olduğunu dile getiren Keser, “Bu hizmet aslında Büyükşehir eşbaşkanlarımızın hizmetidir. Bundan sonraki adımlar da bunun üzerine kurulacak. Halkımızın huzurunda burada bulunmaktan mutluyuz,” dedi.
Keser, hizmetlerin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlarına, DEM Parti’ye, milletvekiline ve ilçe eşbaşkanlarına teşekkür ederek, “Halkımıza ne yapsak azdır. Bu belki bir parça hizmettir. Halkımız daha büyük hizmetlere layıktır. Bu koşullara rağmen daha büyük hizmetleri de yapacağız. Elimizden geleni yapacağız,” diye konuştu.
Seyrantepe Mahallesi’nde başlayan asfalt çalışmalarının, Tuşba Belediyesi’nin programı doğrultusunda ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de sürdürüleceği belirtildi.
DIĞER HABERLER
-
Tuşba Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantıları tamamlandı
11 Eylül 2026, 12:39 -
Beyüzümü Mahallesi’nde asfalt çalışmaları kesintisiz sürüyor
09 Eylül 2026, 15:44 -
Tuşba Belediyesi Eylül Ayı Meclisi’nde doğalgaz önergesi kabul edildi
09 Eylül 2026, 11:11 -
Beyüzümü Mahallesi’ne yeni bağlantı yolu
08 Eylül 2026, 14:57 -
Tuşba Belediyesi Mavi Bayraklı Halk Plajı'ndaki çardakları yeniledi
08 Eylül 2026, 13:48 -
Tuşba Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantıları ikinci oturumla devam etti
08 Eylül 2026, 10:40 -
Mollakasım Sahili'nde tahrip edilen çardaklar onarıldı
04 Eylül 2026, 15:12 -
Tuşba Belediyesi Canik Mahallesi’nde kilitli parke taşı çalışmalarında sona geldi
03 Eylül 2026, 15:23 -
Beyüzümü Mahallesi’nde yol çalışmaları hız kesmiyor: Sokaklar baştan aşağı yenileniyor
02 Eylül 2026, 13:13 -
Kalecik ve Şemsibey halkından kentsel dönüşüm itirazı: Bizi göçe zorlayan değil, yaşamımızı koruyan bir plan istiyoruz
27 Ağustos 2026, 17:30











