TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

ŞEHRİ TUŞBA’DA ŞEHR-İ RAMAZAN KARDEŞLİK SOFRAMIZA YOĞUN İLGİ.

Tuşba Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü,"nün "15 Temmuz Şehitler Park" havuz başında  kurduğu "Kardeşlik Sofrası" binleri ağırladı. Zengininden fakirine, yaşlısından gencine, şehit yakınından gazilerimize kadar binlerce kişinin katıldığı "Kardeşlik Sofrasına" Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, AK Parti Tuşba İlçe Başkanımız Muğdat Günini, Tuşba İlçe Mili Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Van’da görev yapan basın mensupları ve sosyal medya fenomenleri, Tuşba Belediyesi Meclis Üyeleri, Tuşba Belediyesi birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Top atışı ve okunan ezan ile yaklaşık 2000 kişi aynı anda iftarını açtı. İftarın açılmasının ardından çocuklara Hacıvat-Karagöz ve yüz boyama oyunu ile geleneksel ramazan coşkusu yaşatıldı.