TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

VAN’DA EPİLEPSİ (SARA) HASTA OKULU AÇILDI.

Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe; AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini ve Belediye Başkan Yardımcımız Necla Orbayi, Tuşba Belediyemizin Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Van YYÜ Rektőrlüğü, Tuşba Kent Konseyi, Van Gençlik Merkezi ile UCB PHARMA AŞ. İşbirliğiyle Van’da kurulan ‘EPİLEPSİ (SARA) Hasta Okulu’nün açılışını gerçekleştirdiler.

Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’nin gerçekleştirdiği açılış konuşmasinin akabinde Van YYÜ. Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysel Milanlıoğlu, "Epilepsi nedir? Van YYÜ. Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Abdullah Yılgör, 'Kadın ve Epilepsi", Van YYÜ. Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Uzman Songül Gündoğdu Kıran, "Epilepsili Çocuk ve Aile", Van YYÜ. İİBF Hukuk Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Ulaş Koray Milanlıoğlu, "Epilepsili Hastaların Karşılaştığı Hukuksal Sorunlar" başlığı altında birer sunum gerçekleştirdiler.