TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

TUŞBA'DA ‘FİKİRLER KONUŞUYOR' MÜNAZARA YARIŞMASI ÇEYREK FİNAL MÜCADELERİ SONA ERDİ

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Tuşba’da Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışmasının Çeyrek Final mücadeleleri bugünkü karşılaşma ile son buldu.

Koç İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen Münazara Yarışmasının mücadelesin de; Ahmedi Hani Anadolu Lisesi (Bir hikayenin kitabını okumak daha eğitici ve öğreticidir) tezi ile Alaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi (Bir hikayenin filmini izlemek daha eğitici ve öğreticidir) anti tezi ile eşleşti.

Alaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi ’ 92.08 ’ puan alırken, Ahmedi Hani Anadolu Lisesi ’ 94.91 ’ puan alarak Yarı Finalist oldu .

Düzenlenen münazara yarışmasına, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu, Okul Müdürleri Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.