BAŞKAN ÖZGÖKÇE’DEN TUŞBA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini ile yönetim ve yürütme kurulu üyelerini ziyaret ederek, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ile İlçe Başkanı Muğdat Gönini’nin yanı sıra ile AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Tuşba Koordinatörü Süleyman Oflas, Tuşba Kadın Kolları Başkanı Hacer Sevimli Altın, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Bayram ile yönetim ve yürütme kurulu üyeleri katıldı. Yeni yönetim ve yürütme kurulu üyelerinin tek tek kendini tanıttığı toplantıda İlçe Başkanı Gönini, olağan genel kurulunun ardında yapılan görev dağılımı hakkında bilgi verdi.

Başkan Gönini ile yönetim ve yürütme kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Başkan Özgökçe ise insan odaklı çalışma gerçekleştiren AK Parti’nin önemli organlarından biri olan ilçe teşkilatı ile birlikte partinin adına vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilme çabası ve gayreti içinde olduklarını kaydetti. Tuşba İlçe Teşkilatı’nın 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine hazır olduklarını dile getiren Başkan Özgökçe, “Partili dava arkadaşlarımızın vatandaşlarımıza yönelik yapacakları seçim çalışmalarında her zaman yanında olcağız. Geçmiş dönemlerdeki arkadaşlarımızla nasıl birlikte hareket ettiysek, bu dönem görev alan arkadaşlarımızla da hep birlikte hareket edeceğiz. Tuşba ilçemiz için en güzelini ortaya koyabilme adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu manada görev alan başta İlçe Başkanımız Muğdat Günini ile yönetim ve yürütme kurulu üyelerine bu anlamlı yolda bir kez daha başarılar diliyorum” ifadelerini kulandı.