TUŞBA BELEDİYESİ RESMİ WEB SİTESİ

15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKIMIZA ZİYARETÇİ AKINI

Tuşba Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün İskele Mahallesi'nde yaparak vatandaşların hizmetine sunulan İskele Sahil Rekreasyon 1. Etap 15 Temmuz Şehitler Parkı’na ziyaretçi akını devam ediyor.

Bu gün Gürpınar İlçemizde hizmet veren Erkaldı İlk Okul Öğrencileri Okul Müdürleri Hüseyin Yıldız ve 4 Öğretmen nezaretinde 15 Temmuz Şehitler Parkımızı gezerek gönüllerince eğlendiler.

Yaklaşık 76 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen gezi programında çocuklar müzikli ve ışıklı havuza ve çocuk oyun guruplarına büyük ilgi gösterdi

Düzenlenen gezi programına ilişkin açıklama yapan Erkaldı İlkokulu Müdürü Hüseyin Yıldız; ‘’ Öncelikle Tuşba Belediyemize çok teşekkür ederiz. Gerçekten bu güzel Van’ımıza yakışan bir park yapmışlar.  Öğrencilerimiz parkta gönüllerince eğlendiler. Biz öğretmenlerde sahilde deniz havasının keyfini çıkardık umarım bu çalışmalar devam eder’’dedi.