TUŞBA'DA ‘FİKİRLER KONUŞUYOR' MÜNAZARA YARIŞMASININ 2. EŞLEŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Tuşba’da ‘Fikirler Konuşuyor’ münazara yarışmasının mücadeleleri devam ediyor.
Abdurrahman Gazi İMKB Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen Münazara Yarışmasının mücadelesin de; Van Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ormanların korunmasında yasalar etkili olur)tezi ile Alaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi (Ormanların korunmasında çevre bilinci etkili olur) anti tezi ile eşleşti. Van Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ’89,25 ’ puan alırken, Alaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Lisesi ‘92,29 ’ puan alarak tur atladı.Düzenlenen münazara yarışmasına Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu, Okul Müdürleri Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.