GÜMRÜK VE TİCARET BAKAN YARDIMCISI FATİH ÇİFTCİ’DEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van’daki çeşitli inceleme ve ziyaretleri kapsamında Belediyemizi ziyarette bulundular.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi Van'daki çeşitli inceleme ve ziyaretleri kapsamında Tuşba Belediyemizi ziyarette bulundular.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi’nin Tuşba Belediyemizi ziyaretlerine, Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Adnan Yörük, Ak Parti Van il Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve ilçe başkanları ile yönetimleri eşlik etti. Tuşba Belediyemize nezaket ziyaretinde bulunan Bakan Yardımcısı Çiftci'yi Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba Belediyemizin Meclis Üyeleri ve Tuşba Belediyemizin birim müdürleri karşıladı. Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi'nin Tuşba Belediyesi'ne yaptıkları ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını belirterek yoğun programları dâhilinde Tuşba Belediyesi'ne zaman ayırdıkları için kendilerine teşekkür etti. Konuşmasında Başkan Özgökçe’’ Sayın Bakan Yardımcım Fatih Çiftçi’yi İlçemizde, Belediyemizde ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz. İfadelerini kullanarak konuşmasına şöyle devam etti. "Sayın Bakan Yardımcımızın gerek belediye başkanlığı döneminde, gerek milletvekilli döneminde, gerekse şu anki görevi itibarıyla bizlere ışık olmaktadır. Kendilerine bir kez daha hoş geldiniz diyorum" dedi.

Bakan Yardımcısı Çiftci ise, Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'nin çalışkanlığı ile Tuşba'nın çehresini değiştirmeye devam ettiğini söyledi. Tuşba Belediyesi'nin yeni kurulmasına rağmen çok iş yaptığını, bunun devamının da geleceğine inandıklarını kaydeden Çiftci, "Tuşba Belediye Başkanımızın gayretli ve özverili çalışmaları ışığında hizmetlerin en güzelini almaktadır. İlçeye bağlı tüm mahallelerde adeta bir hizmet seferberliği başlattı. Kendilerini bir kez daha kutluyor, görevinde üstün başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Başkanımız Özgökçe Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi'ye Van kilimi ile bölgeye sağladığı katkılar anısına plaket takdim etti.