AK PARTİ YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EROL KAYA, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ VE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, bir takım programlara katılmak üzere geldiği Van’da, Tuşba Belediyemizin organize ettiği, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar ve imamlarla bir araya geldi.

Bir takım programlara katılmak üzere Van’a gelen Sayın Erol Kaya, ilk olarak Tuşba Belediyemizi ziyaret etti. Belediyemizi ziyaretleri esnasında Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe Tuşba Belediyemizin yaptığı hizmetlere ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Tuşba Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alan Erol Kaya, Belediye ziyaretinin ardından Tuşba Belediyesi tarafından düzenlenen Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar ve İmamlarla istişare toplantısına katıldı. Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının yer aldığı istişare toplantısına, AK Parti İstanbul Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Cumhurbaşkanımızın Baş Danışmanı Gülşen Orhan, 24.Dönem AK Parti Muş Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar, AK Parti Van Milletvekilleri Prof. Dr. Beşir Atalay, Burhan Kayatürk, Gümrük Ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, 24. Dönem Van Milletvekili ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mali Müşaviri Mustafa Bilici, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan,  Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın’da yer aldı. Toplantının açılış konuşmasını  Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe yaptı. Başkan Özgökçe yaptığı konuşmada; ‘’öncelikle böyle güzel bir akşamda siz değerli protokol, meclis üyeleri, muhtar ve imamlarımız bir araya getirdikleri için  Tuşba Belediyesi çalışanlarına huzurunuzda teşekkür ederim gerçekten hepinizi burada ağırlamaktan gurur ve onur duyduk gerçekten ülkemiz için  çok önemli bir dönüm noktasındayız 16 nisanda istikrar ve hizmetlerimizin  daha hızlı ve daha etkin olması için cumhurbaşkanımızın ardında olduğumuzu ifade etmek isterim  sadece Tuşba’mız için değil Van’ımız ve ülkemiz için çok önemli bir karar olacak tüm gücümüzle çalışmalarımızı yapıyoruz inşallah Tuşba ve Gevaş’ta %65 oy oranı ile ülkemizde örnek bir oy oranı ile  bu tarihi yükselişe ve istikrara evet diyeceğiz’’ şeklinde konuştu  başkan Özgökçe’nin konuşmala örının ardından   Toplantıda konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya; 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için güçlü bir destek istedi.  AK Parti döneminde ülkenin ekonomik anlamda çağ atladığını ifade eden Kaya, 'Ben sandıktan güçlü bir ’evet’ çıkacağına inanıyorum. Bu millet, yeni yüzleri, yeni insanları görmek istiyor. Buna ihtiyacımız var' dedi.

AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Beşir Atalay’ında birer selamlama konuşması yaptığı toplantı yemek ikramının ardından son buldu.