ANASAYFA" />

SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NDEN, TUŞBA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberinde bulunan başkan yardımcıları ile birlikte Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’yi makamında ziyaret ettiler.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, beraberinde bulunan başkan yardımcıları Hamdullah Arvas, Mehmet Genç ve bir grup işadamı ile geldiği Van’da Tuşba Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediyeye gelen Başkan Erdem ve beraberindekiler, Başkan Özgökçe ve Başkan Yardımcısı Necati Yertürk tarafından karşılandı. Daha sonra makama geçen Başkan Erdem ve heyetine Başkan Özökçe, tarafından belediyenin hizmetlerinin yer aldığı bir sunum yapıldı. Başkan Erdem ve heyetinin Tuşba Belediyesi’ne yaptığı ziyarette son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Özgökçe, “Van’da Ak Belediyeciliği temsil eden 2 belediyemiz var. Biri Tuşba diğeri ise Gevaş Belediyesi’dir. Tabi merkez ilçe olarak en büyük sorumluluk biz Tuşba Belediyesi’nin üzerine  düşmektedir.  Biz de halkımızın bize verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için tabiri caiz ise mesai kavramı gözetmeksizin gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Nasıl ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bu ülkenin refahı huzuru için gece gündüz demeden  hizmete devam ediyorlarsa, bizlerde Tuşbamızın ve Vanımızın refahı için gece gündüz demeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Tuşba Belediyemiz Van’ın Büyükşehir statüsü kazanması ile birlikte sıfırdan kurulan bir belediye olmasına rağmen, yaptığımız hizmetleri  gördünüz. Bunlarla yetinmeyerek Tuşbamız için hazırladığımız devasa projelerimiz ve çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Allahın izni ile çok güzel hizmetlerle  Tuşbamızı ülkemizin en gözde yaşanılır, turizmin ve huzurun başkenti yapmayı hedefliyoruz. Tabi bu çalışmalarımızı yaparken siz değerli belediye başkanlarımızın destekleri ile inşallah bunları çok kısa sürede gerçekleştireceğiz. Ziyaretinizden ötürü tekrar teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Tuşba Belediyesi’nin 3 yıl gibi kısa sürede hayata geçirdiği projeleri inceleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmetlere bakınca gerçekten kıt imkanlarla çoğunluğu kırsal olan ilçenizde gerçekten çok güzel çalışmalar hayata geçirmişsiniz. Tuşba Belediyesi’nin ilk dönemi olmasına rağmen bu kadar kısa sürede bu kadar güzel hizmetleri  sunmak çok zor bir iş. Fevzi Başkanım  sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Üniversitedeki  kariyerinizi bırakarak halka hizmetkar olmak için çıktığınız bu yolda büyük gayretler gösterdiğiniz aşikardır. Bu güzel çalışmalarınızın katlanarak  devamını dilerim. Belediyecilik anlamında ittifakımızın olacağını belirtmek isterim. Hizmetlerinizde ortak akıl yürüterek vatandaşlarınıza daha kaliteli ve daha modern hizmetler sunmak için her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Halka hizmet yolunda verdiğimiz bu kutsal mücadelede başarılı olmanızı yüce Allah’tan niyaz ederim” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretin ardından Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e Van kilimi başkan Erdem de Özgökçe ye Sancaktepe Vazosunu hediye etti. Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberindekileri Van’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdirmek üzere belediyeden ayrıldılar.