ANASAYFA" />

VAN’DA “NASREDDİN HOCA TUŞBA’DA” PROJESİ

Van’ın Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Nasreddin Hoca Tuşba’da” projesi kapsamında ilkokullarda Nasreddin Hoca hikâyelerinden derlenen çocuk oyunları tiyatrosu sahneleniyor.

Her hafta bir ilkokulda gerçekleştirilen etkinlikle ilgili bilgi veren Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu, “Bu projemiz ilkokullara yönelik bir programdır. Bizler, eğitimin her kademesine yönelik faaliyetler yürütmekteyiz. Ancak bu projemiz ilkokullara yöneliktir. Bu kapsamda ilçe sınırlarımız içerisinde bulunan tüm ilkokullarımızda Nasreddin Hocamızın eğlendirirken aynı zamanda eğiten mizacı ve fıkralarını göz önünde bulundurarak çocuklarımızı eğlendiriyoruz. Eğlendirirken de aynı zamanda eğitiyoruz” dedi.